El Director General d’Urbanismes, Vicente Joaquín García Nebot, moderarà la sessió

 

09.09.2020

 

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana continua amb el cicle de webinars «Urbaclick: un clic del nou urbanisme», amb una quarta sessió que versarà sobre «El funcionament i els avantatges de la nova Agència Valenciana de Protecció del Territori» i se celebrarà divendres que ve 11 de setembre entre les 11 i les 12.30 hores.

La conferència estarà moderada pel Director General d’Urbanisme, Vicente Joaquín García Nebot, al costat de qui intervindran Anna Piñeiro Valls, Subdirectora General d’Urbanisme; Oscar López Giménez, Cap del Servei de Règim Jurídic i Inspecció Territorial de la DGU; Fernando Renau, Cap del Servei Territorial d’Urbanisme de Castelló i José Antonio Cerdeira, Director de la Axencia de Protecció dóna Legalidade Urbanística.

 

Durant la sessió es parlarà, entre altres temes, sobre els avantatges i el funcionament d’aquesta nova agència, també de sobre la disciplina urbanística a la Comunitat Valenciana hui dia. I podrem conéixer l’experiència reeixida de la protecció del territori a Galícia de la mà del director de la Axencia de Protecció dóna Legalidade Urbanística.

Les inscripcions al webinar que se celebrarà el dia 11 de setembre entre les 11 i les 12.30 hores, són gratuïtes i poden realitzar-se a través de la pàgina web www.urbaclick.es .