El Director General d’Urbanismes, Vicente Joaquín García Nebot, moderarà la sessió

 

22.07.2020

 

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana continua amb el cicle de webinars “Urbaclick: un clic del nou urbanisme”, amb una segona sessió que versarà sobre “El Text Refós de la LOTUP i els reglaments de desenvolupament” i se celebrarà divendres que ve 24 de juliol entre les 11 i les 12.30 hores.

La conferència estarà moderada pel Director General d’Urbanisme, Vicente Joaquín García Nebot, al costat de qui intervindran també Fernando Renau, Cap del Servei Territorial d’Urbanisme de Castelló; Carlos Auban, Cap del Servei Territorial d’Urbanisme de València i Enrique Martí Selva, Cap de Secció del Servei Territorial d’Urbanisme de València.

 

Durant la sessió es parlarà sobre l’esborrany del Text Refós de la Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, i els esborranys del Reglament de Planejament Urbanístic i del Reglament de Programació i Gestió Urbanístic.

 

Les inscripcions al webinar que se celebrarà el dia 24 de juliol entre les 11 i les 12.30 hores, són gratuïtes i poden realitzar-se a través de la pàgina web www.urbaclick.es .