En la sessió es parlarà sobre la construcció i el funcionament de les ECUVs

 

15.07.2020

 

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana celebra divendres que ve 17 de juliol, entre les 12 i les 13:30h, un webinar sobre les “Entitats Col·laboradores Urbanístiques Valencianes (ECUVs)”, sessió amb la qual es donarà inici al cicle de webinars “Urbaclick: a un clic del nou urbanisme” format per altres dues conferències sobre “El Text Refós de la LOTUP” i la “Guia de minimització d’impacte ambiental” que se realitzaran al llarg del mes de juliol.

El primer webinar estarà moderat pel Director General d’Urbanisme, Vicente Joaquín García Nebot, qui parlarà sobre el nou urbanisme. A continuació, la Subdirectora General d’Urbanisme, Anna Piñeiro, explicarà els antecedents al Decret de les ECUVs, com ha sigut el procediment d’elaboració de les mateixes i quins han sigut els aspectes més discutits.

 

En la sessió participarà el cap del Servei de Règim Jurídic i Inspecció Territorial, Óscar López Giménez, per a exposar les disposicions generals del Decret i els requisits per a ser ECUV. També l’acompanyarà el Cap de Secció de Règim Jurídic, Hermenegildo Forquet, per a parlar sobre el registre de les ECUVs i el cas especial dels col·legis professionals.

 

Finalitzarà el webinar amb la intervenció del cap del Departament d’Inspecció de l’ENAC, Luís Manuel Rodríguez, qui donarà a conéixer la funció de l’ENAC en l’acreditació i la manera de fer-ho.