El Director General d’Urbanismes, Vicente Joaquín García Nebot, moderarà la sessió

14.07.2020

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana inicia divendres que ve 17 de juliol a les 12 hores el cicle de webinars “Urbaclick: un clic del nou urbanisme”, amb una primera conferència en què es parlarà sobre la constitució i funcionament de les “Entitats Col·laboradores Urbanístiques Valencianes (ECUVs)”.

La conferència estarà moderada pel Director General d’Urbanisme, Vicente Joaquín García Nebot, al costat de qui intervindran també Anna Piñeiro Valls, Subdirectora General d’Urbanisme; Oscar López Giménez, Cap del Servei de Règim Jurídic i Inspecció Territorial; Hermenegildo Forquet, Cap de Secció de Règim Jurídic i Luís Manuel Rodríguez, Cap del Departament d’Inspecció de l’ENAC.

Durant la sessió es donaran a conéixer les disposicions generals sobre la construcció i el funcionament de les entitats col·laboradores de verificació i control d’actuacions urbanístiques i els seus antecedents, així com el registre de les ECUVs i la funció de l’ENAC.

Les inscripcions a aquest primer webinar que se celebrarà el dia 17 de juliol entre les 12 i les 13.30 hores, són gratuïtes i poden realitzar-se a través de la pàgina web www.urbaclick.es .