El dia 10 de juliol començarà el cicle amb la conferència «Les Entitats Col·laboradores Urbanístiques Valencianes»

03.07.2020

 

La Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana organitza un cicle de conferències online sota el títol «Urbaclick: a un clic del nou urbanisme» que s’iniciarà el pròxim dia 10 de juliol amb una sessió dedicada a les «Entitats Col·laboradores Urbanístiques Valencianes (ECUVs)».

Les ECUVs impulsades per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, tenen la finalitat d’oferir un instrument útil al servei dels Ajuntaments per a reduir els terminis de tramitació per a l’obtenció de llicències d’obra.

 

El webinar estarà moderat pel Director General d’Urbanisme, Vicente García Nebot, qui exposarà les disposicions generals sobre la construcció i el funcionament de les entitats col·laboradores de verificació i control d’actuacions urbanístiques, així com les condicions, el registre, les taxes d’inscripció i personal al servei de les entitats.

 

Les inscripcions al primer webinar, que se celebrarà el dia 10 de juliol entre les 11 i les 12.30 hores, poden realitzar-se a través de la pàgina web www.urbaclick.es .